Idrettsklubben Tjalve Siden 1890

TRENINGSLEIR

TRENINGSLEIR

Påskeleir

Tjalve organiserer en større treningsleir hver påske som varer to uker. Treningsleiren frembringer felleskap, motivasjon, minner og felles opplevelser for klubbens medlemmer. Det gir også trenere god anledning å diskutere fag med andre klubbtrenere. Leirer åpner også opp for å trene på tvers av klubber. 
 
De siste årene har Tjalve sammen med ungdommer fra Koll reist til Algarve kysten. Nærmere bestemt Alfa Mar Beach and Sport Resort.
 
 
  
 

Pris

Klubbens offisielle treningsleirer har leder og trenere tilstede. Klubben dekker også transport til og fra hotell. Medlemmer dekker flybillett, hotell, sportspass og bespisning. Det koster ca €50 for full pensjon å bo på Alfa Mar Beach and Sport Resort. Flybilletten koster ca kr 3.000, alt i alt 1 uke er omtrent kr. 6.500
 
  
 
 

Høydetrening og landslagssamlinger

De fremste utøvere i klubben reiser på lengre samlinger sammen med landslag eller på egenhånd. Potchefstroom og Dullstroom i Sør Afrika har vært et yndet sted for mange norske friidrettsutøvere. Forbundet har de siste år lagt sine samlinger til januar over en periode på fire uker.
 
Flaggstaff i USA er også et sted distanseløpere reiser til i november og april. Grunnet tidsforskjell og avtsand vil disse samlinger strekke seg over mange uker. Tjalve sammen med Forbund og Olympiatoppen støtter disse samlinger for klubbens utøvere på øverste nivå.
 
Karoline Bjerkeli Grøvdal reiser hyppig til høyden i Flagstaff og Dullstroom
 

"Mens sana in corpore sano" 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift