Idrettsklubben Tjalve Siden 1890

BARN & UNGDOM

BARN & UNGDOM

Eierskap - Mestring - Tilhørighet

Idrettsklubben Tjalve har primært fokus på senior og eliteutøvere. Friidrettstilbudet for barn og ungdom er i samarbeid med Idrettslaget Koll. Tjalves rolle i dette samarbeidet er å bistå i treningen til ungdommer 13 pluss. Klubbens administrasjon hjelper også med organisering av samlinger og mesterskap.

Daglig trening

Klubben Koll holder til på Nordberg og har treninger både på Bislett og Sognvann. For mere informasjon angående samarbeidsklubbenes treningstilbud kan lenkene under følges:
 
 
 
Samlinger
Det arrangeres to treningssamlinger og to konkurransetreff for ungdomsgruppene. Under skisseres organiseringen av disse friidrettsturer:
 
Camp Uddevalla
Camp Uddevalla reiste på sin første tur i januar 2013 og har siden hatt dette som tradisjon. Målgruppen for samlingen er ungdommer 12-15år hvor opptil 50 ungdommer deltar. Turen er over to dager hvor vi har felles avreise med buss fra Bislett Stadion fredag 17:00 og er tilbake søndag 17:00. Vi bor på Carlia Hotell i Uddevalla hvor vi også får alle måltider. Rimnershallen som er en fullverdig friidrettarena leier vi for tre økter av to timer. Treningen er organisert etter tivolimodellen der vi legger opp til at alle får prøvd seg i forskjellige friidrettsøvelser. 
 
Det er en egenandel på kr 1.500 for Camp Uddevalla
 
 
Fv: Rimnershallen, Koll, Tjalve og Heggedalsungdommer
 
Påskeleir
Tjalve og Koll arrangerer en to ukers påskeleir for ungdommer over 15år. En uke for medlemmer som er i ungdomsskolealder og to for de på videregående. De som får tilbud om å reise på treningsleir trener og konkurrer friidrett gjennom året. Treningsleiren dekkes i sin helhet av medlemmer som blir med også stiller Tjalve med nødvendige trenere. Til nå har klubben organisert påskeleir til Portugal ved Algarvekysten. Leiren koster mellom kr 6.500 - 8.500 for en uke. I denne prisen ligger det fly, hotell med fullpensjon og tilgang til friidrettsbanen.
 
 
Fv: Victoria Sport & Beach Hotel -  Påskeleir 2017 
 
Friidrettshelg i Grenland
Herkules-Kjølneslekene har vært et godt konkurransetilbud for gruppen 12+ Disse to stevner arrangeres i Grenland henholdsvis Skien og Porsgrunn. Det er felles avreise lørdag morgen og retur søndag etter stevnet i Porsgrunn. Vi har tradisjonelt innlosjert oss på Skien Fritidspark som ligger rett ved stadion i Skien. I tillegg til individuelle konkurranser har vi også løpt stafett. 
 
Skien stadion
 
 
Världsungdomsspelen
Tjalve inviterer alle over 15år til Europas største friidrettstevne for ungdommer. Världsungdomsspelen eller VU som de aktive sier arrangeres i Göteborg første helgen i juli på Ullevi Stadion. Tjalve har organisert reise dit siden 2011 der klubben dekker boutgifter på Scandic Opalen, som er et steinkast unna Ullevi Stadion. Dette er sommerens høydepunkt for mange mdlemmer der de møter konkurranse fra norden. 
 
  
 
Mesterskap
Idrettsklubben Tjalve og Koll har siden 2011 reist som en tropp til ungdomsmesterskap inne og ute. NM stafetter har også vært et prioritert mesterskap. Hver klubb stiller med ledere.
 
Norgesmestetskapet for juniorer under 20 år representerer Kollinger for Tjalve. 
 
 

"Mens sana in corpore sano" 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift