Idrettsklubben Tjalve Siden 1890

DIVERSE

DIVERSE
Tilhørighet er en viktig faktor for at en skal drive med friidrett over tid. Temakvelder, Torskeaften, mesterskap, treningsleir og Världsungdomsspeen er noen aktivitet klubben organiserer for dette formål. Konseptet Café Tjalve er det medlemmer selv som organiserer. Café Tjalve har til hensikt å utvide den sosiale mønstring i grupper eller på tvers av griupper. Dette skal overhodet ikke ta energi, men tvert imot gi energi. Klubbens lokaler, Bislett stadion, hjemme hos noen eller andre egnede steder kan det arrangeres Café Tjalve. Ta kontakt med konotoret hvis du har en god idé så bistår vi med å realisere. 
 
 
Temakveld
Klubbens fremste og eldre utøvere sitter på mange års erfaring omkring tema som kosthold, trening, restitusjon og konkurranseforberedelser. Med jevne mellomrom organiserer Tjalve slike temakvelder der de yngre mindre erfarne aktive får komme å få lærdom. Det serveres enkel mat og drikke. 
 
 
Olympier Karoline Grøvdal gir råd om hvordan ungdommer kan best forberede seg til Ungdomsmesterskapet
 
Torskeaften
Torskeaften arrangeres hver høst når kulden setter inn og fisken har blitt fast i kjøttet. Dette er en god og gammel tradisjon i klubben der klubbens eldste medlemmer og yngre møtes. Under er bilder fra da klubben feiret sitt 125års jubileum i 2015. Torskeaften har de siste år vært arrangert på Scandic Solli.
 
   
 
Mesterskap
Norske mesterskap i friidrett blir arrangert så å si over hele Norges land. Hovedmestrskapet til eksempel har de siste syv år vært arrangert i følgende byer og steder.
    Byrkjelo 2011 - Kristiansand 2012 - Tønsberg 2013 - Jessheim 2014 - Haugesund 2015 - Askøy 2016 - Sandenes 2017  
Skal du se Norge så er et vindu å bli på mesterskap med Tjalve. Klubbens tropp har i snitt vært 35 prsoner. Vi reiser, bor og spiser samlet som gruppe som styrker tilhørighet og samhold.
 
Tjalves telt er fast innventar i norske mesterskap og er klubbens naturlige samlingspunkt i mesterskapene.  
 
Världsungdomsspelen
Trolig det største stevne i Scandinavia og blant de store i Europa. Tjalve inviterer Koll og klubbens medlemmer til Göteborg hvor arrangementet arrangeres. Klubben står for losji der alle bor på samme sted. Aldersgrensen for å bli er 15år. Klubben dekker losji for aktive. 
 
  
 
 
 
 
 
 

"Mens sana in corpore sano" 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift