Sesongdebut i Amerika

Etter fire uker i høyden ble der årsbeste i Europa, og verdens neste beste tid på 1500-meteren i 2017. Karoline Bjerkeli Grøvdal leverte en sterk sesongdebut med tiden 4.10.74.

Fylt til randen

Bislett Alliansen er stolte av å kunne presentere friidrettspris på Bislett Games-billetter til hele friidrettsfamilien. Benytt deg av dette tilbudet før det blir tomt for billetter.

Tjalve Bibliotek

Enhver seriøs friidrettsklubb burde ha sitt bibliotek. Tjalve sitt bibliotek kan inntil videre skilte med fagstoff, motvasjon eller historiebøker. Bli oppdatert på fagstoff eller 125år Tjalvehistorie.

Felleskap, motivasjon og minner

På treningsleir er verdiene felleskap, motivasjon, minner og felles opplevelser viktige faktorer. For trenere er det også en god anledning å diskutere fag og trene på tvers av klubber.

Bislett Games 15. juni 2017

Oslo Bislett Games har presentert den første store duellen til årets Diamond League-stevne den 15. juni. «Verdas beste Karsten», møter OL-vinneren på 400 meter hekk; amerikaneren Kerron Clement.

Treningsleir Portugal

Påsken har for norsk friidrett blitt synonymt med å reise på treningsleir. Dette gjelder også i Tjalve. Klubben har til årets leir invitert med ungdomsgruppen som ikke har vært på noen organisert treningsleir de siste år.

 Arrangement

Mosjonsfriidrett

 
 
 
Elitefriidrett
 
Boysen Memorial
 
 
Barn og ungdomsfriidrett

Bassen Sprint & "minibassen"
 
Bydelsungdomslekene

 

©2017 123klubb for effektiv klubbdrift leveres av KX Products