Karoline månedens utøver i Europa

Karoline Bjerkeli Grøvdal er kåret til oktober måneds kvinnelige utøver.

Ny daglig leder

Idrettsklubben Tjalve har fra mandag 18. september fått ny daglig leder!

Representere flagget

Ikke alle tar fellesferie i juli. De internasjonale mesterskap starter da og de kommer på løpende bånd. Tjalves utøvere representerer både seg selv, landet og det norske flagg.

Sesongdebut i Amerika

Etter fire uker i høyden ble der årsbeste i Europa, og verdens neste beste tid på 1500-meteren i 2017. Karoline Bjerkeli Grøvdal leverte en sterk sesongdebut med tiden 4.10.74.

Fylt til randen

Bislett Alliansen er stolte av å kunne presentere friidrettspris på Bislett Games-billetter til hele friidrettsfamilien. Benytt deg av dette tilbudet før det blir tomt for billetter.

Tjalve Bibliotek

Enhver seriøs friidrettsklubb burde ha sitt bibliotek. Tjalve sitt bibliotek kan inntil videre skilte med fagstoff, motvasjon eller historiebøker. Bli oppdatert på fagstoff eller 125år Tjalvehistorie.

Felleskap, motivasjon og minner

På treningsleir er verdiene felleskap, motivasjon, minner og felles opplevelser viktige faktorer. For trenere er det også en god anledning å diskutere fag og trene på tvers av klubber.

Treningsleir Portugal

Påsken har for norsk friidrett blitt synonymt med å reise på treningsleir. Dette gjelder også i Tjalve. Klubben har til årets leir invitert med ungdomsgruppen som ikke har vært på noen organisert treningsleir de siste år.

 Arrangement

Mosjon

 
 
Elite
 
 
 
Barn & ungdom

Bassen Sprint & "minibassen"

 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift