Årsmøte i IK Tjalve 18. mars

Det innkalles til årsmøte i Idrettsklubben Tjalve mandag 18. mars kl. 19.00 på Bislett  Stadion i Seb Coe-salen. Årsmøtet er klubbens øverste myndighet. Alle medlemmer har tilgang, og vi oppfordrer alle til å stille. På årsmøtet har medlemmene mulighet til å påvirke hvordan klubben drives. Pizza blir servert.

Sakspapirer vil bli lagt ut på nettsiden senest én uke før møtet. Medlemmers forslag til årsmøtet må sendes til administrasjonen på mail@tjalve.no eller til styreleder på ssoenden@online.no senest to uker før årsmøtet.

Her finner du Tjalves lov -> Tjalves lov 23.03.18

Kontakt administrasjonen eller styret om du har spørsmål.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s