IL i BULs og IK Tjalves løpestevne på Bislett 3. september

IL i BUL og IK Tjalve arrangerer løpestevne med 400m, 800m 1500m og 3000m torsdag 3. september fra tidligst kl 17. Struktur og tidsskjema blir lagt opp etter antall påmeldte, hvor smittevernsreglene er styrende. Vi forbeholder oss retten til å begrense antall deltakere.

Regler for påmelding
Påmelding i minidrett.no. Startkontingenten er 110 kr og påmeldingsfrist mandag 31. august. Det blir ingen avkryssing på stevne, og påmelding per fristen er dermed bindende. Utøvere som vet de ikke kan delta før fristen utløp, må melde seg av arrangementet i minidrett.

Regler for arrangementene
Stevnene blir arrangert i tråd med gjeldende smittevernregler. NFIF kan komme med videre spesifikasjoner for banestevner , og vi vil forholde oss til disse. De spesifikke reglene for stevnene vil sendes til alle påmeldte. De generelle reglene for stevnene er:

  • Maksimalt 200 personer, eksklusive funksjonærer, på stadion. Informasjon om trenerakkreditering kommer nærmere arrangementet.
  • Minimum én meter avstand til andre personer.
  • Utstyr desinfiseres før og etter konkurransene.
  • Desinfeksjonsmiddel blir tilgjengelig på stadion, og skal brukes før du kommer inn og underveis i stevnet.
  • Hvis du er syk skal du være hjemme, selv ved milde symptomer.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s