Ronny Nilsen nyvalgt styreleder

22. mai ble det avholdt ekstraordinært årsmøte i Tjalves lokaler og digitalt. Bakgrunnen for møtet var at Egil Reidar Osnes opplevde at han ikke lenger hadde kapasitet til å være klubbens leder. IK Tjalve takker Egil Reidar, eller ER som han kalles, for kompetent ledelse de siste fire årene og innsats i styret elleve år før det igjen.

Valgkomiteen innstilling av Ronny Nilsen ble enstemmig vedtatt av det ekstraordinære årsmøtet. Ronny har sin bakgrunn fra politiet i Oslo og var sportssjef i friidrettsforbundet (NFIF) fra 2008-2016. Etter dette var han kultursjef og leder for kommunal drift i Nannestad kommune frem til sommeren 2022. Nå jobber han med lederrekruttering og lederutvikling i konsulentselskapet Habberstad AS på Skøyen.

Som utøver kastet Ronny 84.73m i spyd. Foruten utdannelsen som politi, har han blant annet en master i styring og ledelse. Han er sertifisert coach i regi av Olympiatoppen og har gjennomført Idrettsforbundets internasjonale utdanningsprogram. Av annen relevant idrettserfaring har han vært styremedlem i Friidrettens Venner, Skedsmo Idrettsråd og leder for valgkomiteen i NFIF fra 2021-2023. I Nannestad var han også initiativtakeren til opprettelsen av hinderløpet Romerikes Råeste, som skal arrangere det første offisielle NM i hinderløp i 2023. Ronny har tidligere vært medlem av Tjalve, og meldte seg inn igjen i klubben tidligere i år.

IK Tjalves styre 2023:

  • Ronny Nilsen – leder
  • Svein Søndenå – nestleder
  • Grete Etholm – medlem
  • Heidi Maltun – medlem
  • Pål Solbu – medlem
  • Malin Nyfors – utøverrepresentant
  • Henrik Velle – vara

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s