Utvikling

Blir klubbens medlemmer bedre og får de utvikling? For å imøtekomme dette spørsmålet følger klubben Olympiatoppens modell for prestasjon etter beste evne. Denne standarden er gjeldende både for utøvere på regionalt og internasjonalt nivå.

Daglig treningskvalitet

Klubbens Toppidrettsutøvere praktiserer daglig trening med trener tilstede. Dette er svært ressurskrevende, men også resepten som fungerer optimalt for utvikling. For øvrige medlemmer og øvelses grener er klubbens mål å tilby et daglig program. Års- og ukeplaner til de respektive gruppene kan studeres under fanen idrett.

Relasjoner i gruppen

Tjalve organiserer en større samling hver påske som varer to uker. Hensikten med samlingen er å frembringe fellesskap, motivasjon, minner og felles opplevelser for klubbens medlemmer. Det gir også trenere anledning å samtale treningsplanlegging med trenere fra andre klubber. Treningsleirer åpner også opp for aktivitet på tvers av klubber og dele erfaring.

Påskesamlingen arrangeres i Albufeira, Portugal på Victoria Sport & Beach Hotel

Påskesamling

Konkurranseforberedelser og gjennomføring

Tjalve deltar i alle nasjonale bane- og terreng mesterskap på junior og seniornivå. Brorparten av klubbens medlemmer har disse mesterskap som hovedmål. Tilstedeværelse av trenere og ledere er viktig for prestasjon. Tjalve har som mål å være beste klubb i Hovedmesterskapet og NM junior og har de siste tiårene lyktes med å nå disse mål.

Mesterskap