8. mai: Vårens vakreste stafett og 10.000m

Lørdag 8. mai skulle ASKO Holmenkollstafetten vært avhold, men Norges største idrettsarrangement ble avlyst for andre år på rad. Erstatningen for Holmenkollstafetten blir “Vårens vakreste stafett 2021”, bestående av det amerikanerne kaller “distance medley relay”; 1200m, 400m, 800m og 1600m. I tillegg blir det et heat 10000m for kvinner senior, med Wavelight under kvinnenes OL-krav.

10000 meter
10000 meter arrangeres cirka klokken 13.00. Det blir Wavelight på 31.00 og én annen tid (beste utøver/gruppe bestemmer). Forespørsel om å delta sendes post@tjalve.no. Det er tolv plasser i heatet.

Distance medley relay
Mellomdistansestafetten består av 1200 meter, 400 meter, 800 meter og 1600 meter. Det blir tolv lag per klasse, og klassene kvinner senior, menn senior og en miksklasse i hovedsak for noen av våre samarbeidspartnere på Holmenkollstafetten. Forespørsel om å delta sendes post@tjalve.no.

Vi tatt utgangspunkt i de lokale Holmenkollstafetten-lagene skal få delta på et smitteverntilpasset arrangement: antatt maks 50 deltakere per pulje, klubber fra Oslo og Akershus friidrettskretser, og god ivaretakelse av avstandsregler og hygiene. (Per i dag er det arrangementsforbud i Oslo, men lov med toppidrettsarrangementer).

Følgende lag er invitert:

Kvinner seniorMenn senior
IL i BULIL i BUL
SK VidarSk Vidar
OSIOSI
IL TyrvingIL Tyrving
Asker SK friidrettAsker SK friidrett
Lyn SkiLyn Ski
Ull/KisaUll/Kisa
HemningHeming
IK TjalveIK Tjalve
ÅS ILKamp/Vestheim
Kjelsås langrennBækkelaget

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s