Ada Holmen – til minne

12.02. 1947 – 03.07. 2019

Det er med stor sorg vi har mottatt budskapet om at vårt styremedlem, Ada Holmen, har gått bort etter at hun måtte gi tapt for kreften.

Ada Holmen vokste opp i Bodø og etter endt utdanning i Oslo startet hun en lang karriere i skoleverket. Hun arbeidet i skoleadministrasjonen i flere perioder, var undervisningsinspektør, rektor på Voksen skole og en periode rektor på Bygdøy skole.

Til Tjalve kom Ada tidlig på 90-tallet da Tjalve innledet sitt samarbeid med IL Koll. Adas datter, Ragnhild var da aktiv i Koll og i tråd med dette samarbeidet representerte Ragnhild etter hvert Tjalve og Ada gikk inn som styremedlem hos oss i 1995. Ada var en sterk tilhenger av samarbeidet med Koll og spilte en aktiv rolle for å gjøre dette samarbeidet best mulig for begge klubber.

Ada Holmen var styremedlem i Tjalve fra 1995 fram til i dag med unntak av to år. Hun bidro alltid aktivt i styrearbeidet med gjennomtenkte synspunkter og stor kunnskap. Hun var sterkt opptatt av utviklingen av klubben, både administrativt og idrettslig og var i høy grad med på å forme Holmenkollstafetten og Tjalves andre arrangementer. I tillegg var Ada uunnværlig i sekretariatet både under Holmenkollstafetten og i alle andre Tjalve-stevner – ikke minst i Norway Games.

Som den dyktige og innsiktsfulle administrator hun var, var det naturlig at hun ble valgt til leder av Oslo Friidrettskrets. En oppgave hun hadde fra 2000 til 2002.

For sin store innsats for IK Tjalve ble Ada Holmen slått til ridder av Tjalves orden i 2005.

Begravelsen finner sted i Bodin Seremonirom i Bodø tirsdag 16. juli kl. 10:30.

Våre tanker går til Adas mann, Ragnar og til datteren Ragnhild.

Vi lyser fred over Ada Holmens minne!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s